Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Missä on Lailonia?

6.5.2016 @ 19:0020:00

Liput

Lailonia_Darkadiusz Senkowski

Merkittävä puolalainen filosofi Leszek Kołakowski (1927–2009) jätti tarinoidensa kautta lukijoilleen mahdollisuuden tutustua lähemmin filosofian maailmaan. Jokainen tarinoista kiehtoo lukuisilla tulkintamahdollisuuksillaan. Konrad Dworakowskin ohjaama näytelmä Missä on Lailonia? on pyrkimys uudelleenrakentaa ympäröivä maailma yksittäisiin elementteihin ensisijaisesti visuaalisella tasolla. Näistä elementeistä taiteilijat rakentavat epätodellisen fantasiamaailman nimeltä Lailonia, joka on heijastus tilasta, suhteista ja rakenteista joilla joudumme tulemaan toimeen pohtiessamme tosielämän kysymyksiä. Kirjallisuuden, filosofian ja teatterin ainutlaatuinen vuorovaikutus antaa mahdollisuuden keskustella elämän perustavanlaatuisista teemoista. Esityskieli: puola, lähes sanaton.

Sovitus ja ohjaus: Konrad Dworakowski
Lavastus: Marika Wojciechowska
Musiikki: Tomasz Krzyżanowski
Esiintyjät: Małgorzata Krawczenko, Ewa Wróblewska, Hanna Matusiak, Łukasz Matko, Mariusz Olbiński, Krzysztof Ciesielski
Perustuu Leszek Kołakowskin nuortenkirjaan ”Tarinoita Lailonian kuningaskunnasta”

Ikäsuositus yli 12-vuotiaille
Esityskieli: puola, lähes sanaton
Kesto: 60 min.

Tiedot

Päivämäärä:
6.5.2016
Aika:
19:00 – 20:00

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235