Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Milla Risku: Circus Strada (Helsinki/Tukholma)

30.8.2017 @ 12:0012:30

Liput

Circus Strada saapuu kaupunkiin!
Tervetuloa seuraamaan muusikkoklovnien soittoharjoituksia, trapetsitaiteilijapariskunta Fågelin temppuesitystä ja voimamies Herra Starkin edesottamuksia Stradahevosen ja sirkuksen krokotiilin kanssa. Olkoonkin, että kyseessä lienee yksi maailman pienimmistä sirkuksista, ei tämä nukketeatteriesitys jätä ketään kylmäksi! Circus Stradan tyylilaji edustaa Punch and Judy-, Pulcinella- ja Kasper- kansannukketeatteriperinteitä ja siinä jätetään tilaa myös improvisoinnille ja yleisön reaktioille.
Circus Strada comes to town!
Welcome to see the musical clowns rehearsals, trapeze artist couple Fågels act, weightlifter Mr Stark, a horse called Strada and a circus crocodile! This may be one of the worlds smallest circuses, but it will surely not leave you cold! The performance is Milla Riskus own perception of the European Punch and Judy-, Pulcinella- and Kasper-traditions.

Circus Strada är dockteaterkonstnär och illustratör Milla Riskus egen tolkning av den europeiska handdocktraditionen. Hon lånar från engelska Punch & Judy, italienska Pulcinella och tyska Kasper. Från cirkusens värld hämtar hon karaktärer vi alla känner igen. Här får vi möta clownen som övar på sitt dragspel, Herr och Fru Fågel som trixar i trapetsen och Herr Stark med circuskrokodilen. Föreställningen bjuder in till improvisation och interaktion med publiken.

Päivälehden museo ke 30.8. klo 12 (fin) & 15 (sve)
Päivälehti Museum Wed 30.8. at  3 pm (sve)
Päivälehti Museet Ons 30.8. kl 15 (sve)

Yli 3-vuotiaille / For over 3-year-old children / Åldersrekommendation 3 år och uppått
Suomeksi/Ruotsiksi / In Finnish and Swedish / Pä finska och svenska
Kesto 30 min / Duration 30 min / Längd 30 min

Käsikirjoitus, ohjaus, lavastus, musiikki, nuket, näyttämöllä / Text, director, set design, music, puppets, on stage / Manus, regi, scenografi, musik, dockor, på scenen: Milla Risku

www.millarisku.fi

Tiedot

Päivämäärä:
30.8.2017
Aika:
12:00 – 12:30

Tapahtumapaikka

Päivälehden museo
Ludviginkatu 2-4
Helsinki, Suomi
+ Google Map