Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Matija Solce (Slovenia): Koiran elämää / Dogs life

3.9.2017 @ 20:0021:00

Liput

Matija Solce: Koiran elämää / Dogs life (Slovenia)

Koiran elämää katsoo ihmisten maailmaa koiran perspektiivistä, Dašenka-pennun silmin ja pohjautuu oikeisiin kokemuksiin. Sosialistisen systeemin kaksoismerkitykset, ristiriidat Karel Čapekin poliittisen maailman (1930-luvun Tsekki) ja Solcen postmodernin maailman välillä luovat kriittisyyttä herttaiseen tarinaan koirasta, joka avaa silmänsä ensimmäistä kertaa ja ottaa ensimmäiset askeleensa. Esityksen aloittaa Solcen lempihahmo, Kuolema, joka esiintyy Luontoäitinä. Esityksessä on herkkyyttä ja leikkisyyttä, mutta myös raskaita poliittisia teemoja. Esimerkiksi holokausti ja natsien propaganda yhdistyvät komiikan kautta nykypäivän massamedian manipulaatioon. Leikit kengillä, villalla, esineillä ja äänimaailmoilla, jotka rakennetaan näyttämöllä luuppikoneen avulla, muuttuvat tilanteesta tunnelmaan, hahmosta melodiaan, esityksestä konserttiin.

 

Based on the real experiences of both authors, ́Dog’s life’ follows a dog’s perspective of a puppy Dašenka and her understanding of the human world. Double meanings of a social system, confrontations between the political world of Čapek (1930’s, Czech) and Solce (a postmodern world), bring the neccecary criticism to the gentle story of a dog, opening his first eye and making his first step. Starting with Solce’s favourite character, the Death, which is stepping in the role of mother nature, we experience sensitivity and playfullness as well as heavy political topics as holocoust and nazi propaganda connected in comical way to today’s mass media manipulation. Game of shoes, wool, objects and soundscapes, that are made on stage with help of loop station, change from situation to athmosphere, from character to melody, from performance to concert.

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille / For adults and over 12-year-old youth

Sanaton, englanti / nonverbal, in English

Käsikirjoitus, musiikki, nuket, esittää / Author, music, puppets, played by: Matija Solce
Dramaturgia / Dramaturgy: Ariel Doron & Sara Evelyn Brown

teatromatita.com

Tiedot

Päivämäärä:
3.9.2017
Aika:
20:00 – 21:00

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235