Esityskalenteri ja liput

 

Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. HUOM! Sähköpostien hotmail.com ja hotmail.fi käyttäjille liput eivät välttämättä mene perille, johtuen Hotmailin roskapostisuodattimista, jotka blokkaavat kokonaan verkkopuodin osoitteen puoti@nukketeatterisampo.fi. Osoitteen lisääminen oman sähköpostin osoitekirjaan voi auttaa. Mikäli maksu on mennyt läpi, liput löytyvät joka tapauksessa meiltä lipunmyynnistä nimellänne. Jos haluatte varmistua asiasta, voitte olla yhteydessä toimistoon.
Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lassien kaksoiselämä

20.1.2023 @ 19:00

12,00€ - 15,00€
Liput

Lassien kaksoiselämä

Lassien kaksoiselämä on esitys koirista.

Lassie on uskollinen sankarikoira, ihmisen paras ystävä, yhteisevoluution tuotos, kulttuurinen trooppi. Se luuppaa kotiintuloa kuin rikkinäinen levysoitin. Mikä Lassiessa on koiraa ja mikä ihmisen fantasiaa koirasta? Mikä Lassiessa on ihmiselle salassa pysyvää, vain sille itselleen aukeavaa? Lassien kaksoiselämässä työryhmä etsii vastauksia tiheällä kammalla tuuhean collien turkin seasta.

 

Lassien kaksoiselämä on myös yhdessä koirien kanssa tehty esitys.

 

Esitys on tehty työryhmän koirajäsenten Kosmon, Otiksen, Susun ja Vilpun läsnäollessa ja ohjaamina, heidän katseensa alla. He ovat näyttäneet liikkeen, näyttäneet rytmin, katsoneet kohti, katsoneet pois, nuuhkineet, kiinnostuneet, vetäytyneet, hakeutuneet lähelle, kutsuneet leikkiin ja kieltäytyneet siitä, muuttuneet levottomaksi, nukahtaneet. He ovat kertoneet miten haluavat ihmisten käyttäytyvän, ja me olemme yrittäneet totella. He ovat kertoneet jotain siitä, millaista on olla koira, ja me olemme yrittäneet ymmärtää. Ja väistämättä myös väärinymmärtäneet.

 

Lassien kaksoiselämä on ihmisten ja koirien välisen kommunikaation, ymmärtämisen ja väärinymmärtämisen tulos. Se on yritys vaihtaa näkökulmaa, vaihtaa katsetta, herättää uinuvia aisteja. Lassien kaksoiselämä on yritys kohdata molemminpuolisessa vieraudessa ja löytää sieltä yhteinen maaperä.

 

Esityksen pituus: n. 60min Esitys on suunnattu aikuisille

 

 

Työryhmä

Ohjaus: Maija Linturi
Valosuunnittelu, lavastus: Anttoni Halonen
Pukusuunnittelu, nukenrakennus: Sarune Peciukonyte
Äänisuunnittelu: Jussi Österman
Esiintyjät: Elina Hauta-aho, Johanna Kultala, Elina Sarno
Koirakonsultaatio: Kosmo, Otis, Susu, Vilppu
Kuvat: Anttoni Halonen

Tuotanto: Kalteva Co. ja Nukketeatteri Sampo

Tukijat: Koneen säätiö, Helsingin kaupunki, Taiteen edistämiskeskus, Uudenmaan kulttuurirahasto

 

Ensi-ilta: La 14.1.2023 klo 19

Muut esitykset:

Su 15.1. klo 15

Ke 18.1. klo 19

To 19.1. klo 19

Pe 20.1. klo 19

La 21.1. klo 19

Su 22.1. klo 15

 

Esityspaikka: Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7, 00130 Helsinki

 

Liput: 15€/12€

Tiedot

Päivämäärä:
20.1.2023
Aika:
19:00
Hinta:
12,00€ - 15,00€

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Lassien kaksoiselämä - pe 20.1.2023 klo 19 - normaalihintainen lippu
Esityspaikka: Nukketeatteri Sampo, Erottajankatu 7, Helsinki
15,00
50 available
Lassien kaksoiselämä - pe 20.1.2023 klo 19 - alennushintainen lippu
Alennukseen ovat oikeutettuja seuraavat ryhmät: opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet. Esitä alennukseen oikeuttava todistus ovella. Esityspaikka: Nukketeatteri Sampo, Erottajankatu 7, Helsinki
12,00
50 available