Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuuma Ankanpoikanen: Missing Amelia Earhart (Turku)

3.9.2017 @ 18:0019:15

Liput

Kuuma Ankanpoikanen: Missing Amelia Earhart (Turku)

Amelia Earhart on sankari, ilmailun uranuurtaja ja meidän kaikkien esikuva. Vuonna 1937 Amelia Earhart lähti maailmanympärilennolle ja sitten Amelia Earhart katosi, jättäen jälkeensä valtavan, Amelia Earhartin muotoisen aukon.

Merja Pöyhösen sooloteos on tyylipuhdas näyte suomalaisesta aikuisille suunnatusta nukketeatteritaiteesta. Sielukkaiden nukkehahmojen ja miniatyyrimaisemien siivittämänä se kertoo koskettavan tarinan edelläkävijyydestä ja uskomisesta mahdottomaan. Ilmava, haikea ja hetkittäin humoristinenkin nukketeatteriesitys kulkee kuin kaipauksensa kohde, rohkeasti omia reittejään, piirtäen samalla erityislaatuisen henkilökuvan tekijänsä kaksoisolennosta ja maailman tärkeimmästä ihmisestä – Amelia Earhartista.

Amelia Earhart is a hero, a pioneer of aviation and a role model for us all. In 1937 Amelia Earhart left for a flight around the world and then she disappeared, leaving behind a huge gap in the shape of Amelia Earhart.

Merja Pöyhönens solo work is a perfect example of finnish puppetry, aimed at adults. With soulful puppets and miniature landscapes, it tells a touching story of pioneering and believing in the impossible. Airy, melancholic and at some point, even humoristic, this puppetry performance goes on like the target of its yearning, boldly on its own routes, drawing an extraordinary picture of the double of its maker and the most important person in the world – Amelia Earhart.

Aikuisille ja yli 13-vuotiaille / For adults and over
13-year-old youth
Suomeksi / in Finnish
Kesto 1h15min / Duration 1h15 min

Käsikirjoitus, ohjaus, äänisuunnittelu ja esittää / Text, director, sound design, on stage: Merja Pöyhönen
Nuket ja lavastus / Puppets and set design: Heini Maaranen ja Merja Pöyhönen
Musiikki / Music: Tienhaara, Swaying Wires, Eddie Hermoso
Valot / Lights: Jarkko Forsman

www.kuumaankanpoikanen.com

Tiedot

Päivämäärä:
3.9.2017
Aika:
18:00 – 19:15

Tapahtumapaikka

Teatteri Avoimet Ovet
Erottajankatu 5
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map