Esityskalenteri ja liput

 

Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta. Nyt myynnissä: Liput syyskauden esityksiin - myös jouluesitykset löytyvät kalenterista!
Liput kaikkiin Sampon lastenesityksiin maksavat 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Lisätietoja lipuista ja käytännöistä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kekri! -avoin harjoitus

20 10, 2020 @ 15:0016:00

Liput

Tästä voit varata lipun Kekri! -esityksen avoimiin harjoituksiin tiistaina 20.10.2020 kello 15:00.

Kekri! -esityksen avoimet harjoitukset.
Mukaan mahtuu ensimmäiset 20 henkilöä. Vapaa pääsy! Ennakkoilmoittautuminen.

Kekri! on musiikillinen syyskarnevaali, joka tutustuttaa sadonkorjuun ja vuoden vaihtumisen perinteisiin.  Vanhoissa kekriperinteissä korostuivat arjesta irtiotto ja yhteisöllinen juhliminen, yhteys luontoon ja herkuttelu. Esitys vie menneisyyden tarinoihin ja taikoihin, joilla kekrinä yritettiin ottaa tulevaisuus haltuun – nyt nukketeatterin ja esineteatterin keinoin. KEKRI! on juhla, johon juuri sinut on kutsuttu!

Kesto 50 min.
Esitykset Sampossa 21.10.-31.10.2020.

Tule Nukketeatteri Sampoon, meillä on avoimen harjoituksen yhteydessä myös kahvila avoinna!
Kuva: Uupi Tirronen

Tiedot

Päivämäärä:
20 10, 2020
Aika:
15:00 – 16:00

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available