Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Käsinukkepaja Salainen ystävä

12.2. @ 15:0016:30

Liput 15,00€

Käsinukkepaja 

Salainen ystävä

Tule tekemään oma käsinukkesi! Käsinukke on ystävä, joka kulkee mukanasi laukussa tai isossa taskussa. Omalle käsinukelle voit kertoa tärkeitä asioita, se kuuntelee tarkasti. Se on sinun oma salainen ystäväsi. Uuden ystävän kanssa voitte mennä myös leikkimään muiden kanssa. Käsinukke voi olla eläin, ihminen tai satuolento. Kenet sinä haluaisit tehdä ystäväksesi?

Ohjaaja: Anne Lihavainen

Työpajan kesto 1,5h.

Ikäsuositus 4v. ylöspäin. Alle kouluikäiset tarvitsevat oman aikuisen apua.

Kysymys: Tulen lapseni kanssa, tarvitsenko oman lipun?

Vinkki: Jokainen osallistuva henkilö, joka tekee oman nuken työpajassa, tarvitsee lipun. Jos tulet työpajaan vain auttamaan lastasi, etkä tee omaa nukkea, et tarvitse lippua.

 

Tiedot

Päivämäärä:
12.2.
Aika:
15:00 – 16:30
Hinta:
15,00€

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available