Esityskalenteri ja liput

 

Nykyinen taloustilanne kurjistaa entisestään etenkin lasten mahdollisuutta tutustua teatteriin. Omana kädenojennuksenaan Nukketeatteri Sampo lanseeraa loppuvuoden ajaksi lipuille alennuskampanjan. Kampanjan aikana (4.9. – 31.12.2024) Sampon omiin, arkiaamujen esityksiin pääsee puoleen hintaan 6 €/hlö. Iltaisin ja viikonloppuisin 15€ / henkilö. Lisäksi myynnissä myös kannatuslippuja (20€) kaikkiin omiin esityksiin. Liput toimitetaan sähköpostitse. Alle 1-vuotiaat maksutta - muista kuitenkin ilmoittaa tilauksen lisätiedoissa, jos mukana on vauva!
* esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kani ja ihmeellinen pilvi

19.9. @ 10:00

6,00€ - 20,00€
Liput

 

Kani ja ihmeellinen pilvi

 

Hellyttävän suloinen tarina kanista ja ihmeellisestä pilvestä. Kanilla on paljon mukavaa tekemistä ja makoisaa syötävää – mutta eräänä päivänä kania ei huvita enää mikään. Mikä kania vaivaa, tarvitaanko vähän taikaa?

Margaret Wise Brownin kirjan Pupu ja Muna innoittamana dramatisoidussa näytelmässä on suloisia pieniä eläinnukkeja, loruja, lauluja ja elävää musiikkia.

Esitys on tehty erityisesti kiertueita varten ja sopii esitettäväksi missä vain.

Kesto n. 30 min.
Kaikenikäisille, etenkin perheen pienimmille!

 

Kujerruksia-blogin Linnea kävi katsomassa esityksen ja kirjoitti kokemuksesta!

“Teatterin taikaa, kuiskasi seuranani ollut kuusivuotias, kun lavasteet ensimmäistä kertaa liukuivat pöytätasolla kuin itsestään. Pienen hetken päästä kuiskaus sai riemastunutta jatkoa: äiti, se on liukuhihna! Tämä ei suinkaan ollut ainoa hetki, kun korvaani kuiskuteltiin innostuneita havaintoja Nukketeatteri Sampon uusimman lastenesityksen Kani ja ihmeellinen pilvi aikana.” “Viehättävä pieni tarina vie mukanaan ja runomuotoinen teksti sopii lavalle oikein mainiosti.” “Esiintyjät kannattelevat esitystä omalla läsnäolollaan ja lavastuksen osalta selvitään minimaalisella valikoimalla. Tummalle pöydälle ilmestyvät esimerkiksi sänky, keinutuoli ja pöytä, mutta pääosin fokus on pörröisessä kanissa. Kanin koti ja vaihtuvat metsämaisemat ilmestyvät silmien eteen mielikuvituksen ja äänimaiseman voimalla.”

Lue koko arvio täältä: kujerruksia.fi

 

 

Kani ja ihmeellinen pilvi sai ensi-iltansa Nukketeatteri Sampossa 25.1.2024.

 

Tekijät:

Tekstit: Elina Vehkaoja & työryhmä
Ohjaus: Iivo Baric
Näyttämöllä: Anne Lihavainen, Satu Lankinen & Elina Vehkaoja
Nuket: Anne Lihavainen & Elina Vehkaoja
Musiikki: Satu Lankinen
Lavasteet: Tape Komulainen & työryhmä
Valot: Jere Kouhia
Puvustus: Kristiina Jokinen
Esityskuvat: Uupi Tirronen
Kuvituskuva: Matti Westerlund

Tuotanto: Nukketeatteri Sampo 2024

Videotraileri: Sensus Pool Project / Mikko Lampinen

 

 

 

Pupu istuu turkoosissa keinutuolissa ja katselee kaukaisuudessa näkyvää pilveä.

 

 

 

Huomioithan, että

  • Lahja- ja kimppalipuilla, lahjakorteilla, kausikorteilla ja virike-eduilla lippuja ei voi ostaa nettisivujen kautta! Ole hyvä ja tee varaus sähköpostitse tai puhelimitse ja lunasta liput saapuessasi esitykseen.
  • Verkosta ostetut liput voi siirtää myöhempään esitykseen ottamalla yhteyttä ETUKÄTEEN puhelimitse tai sähköpostitse.

Kahvilastamme voit nyt tilata tarjoilut myös etukäteen – nautittavaksi joko ennen tai jälkeen esityksen. Tilauslomakkeen löydät kahvilan sivuilta täältä: Sampon Satumainen kahvila

Myynnissä myös kannatuslippuja, jotka toimivat samoin kuin tavalliset teatteriliput. Ostamalla kannatuslipun tuet teatterin toimintaa. Kiitos tuestasi!

Please note the following:

  • You cannot buy tickets with gift tickets, season tickets and employment benefit cards via the website! Please make a reservation by email or phone and claim your tickets when you arrive at the theatre for the performance.
  • Tickets purchased online can be transferred to a later show by contacting us BEFORE THE ORIGINAL PERFORMANCE by phone or email.

Support tickets are also on sale, which work the same as regular theater tickets. By buying a support ticket, you support the operation of the theater. We thank you wholeheartedly for your support!

 

Tiedot

Päivämäärä:
19.9.
Aika:
10:00
Hinta:
6,00€ - 20,00€

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
To 19.9. klo 10 Kani ja ihmeellinen pilvi
6,00
50 available
To 19.9. klo 10 Kani ja ihmeellinen pilvi(kannatuslippu)
Ostamalla kannatuslipun tuet teatterin toimintaa. Kiitos tuestasi! By buying a support ticket, you support the operation of the theater. We thank you wholeheartedly for your support
20,00
20 available