Esityskalenteri ja liput

 

Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta. Nyt myynnissä: Liput jouluesityksiin! Näet esityksen sivulta, paljonko lippuja kyseiseen esitykseen on jäljellä. Mikäli esityksen kohdalla on merkintä loppuunmyyty, esitys on täynnä. Mahdollisesti vapautuvia lippuja voi tiedustella sähköpostitse.
Liput kaikkiin Sampon lastenesityksiin maksavat 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Lisätietoja lipuista ja käytännöistä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Joulu tulla jollottaa

1.12.2021. @ 18:0019:00

Liput 12,00€

JOULU TULLA JOLLOTTAA
”Joulu tulla jollottaa, hyvän mielen hyrinässä!” Mukaansatempaava jouluinen nukketeatterikonsertti, joka on luonut joulumieltä jo vuosien ajan! Yhdessä hellyttävän Duppaduulix-koiran, tonttuystävien ja muusikoiden seurassa valmistaudutaan joulun tunnelmaan. Tässä konsertissa viihtyvät kaikenikäiset musiikin ja nukketeatterin ystävät. Saa laulaa mukana! Kesto 45 minuuttia.

A christmas concert with puppets, elfs and musicians brings christmas mood to everyone! Sing along with us and prepare for christmas. In Finnish. 45 min. Käsikirjoitus, ohjaus, nuket, laulut: Maija Barić Lavastus ja puvut: Suvi Ylinen Esiintyjät: Susan Aho, Iivo Barić, Antero Reinistö Kuvat: Uupi Tirronen Esityksen musiikki saatavana cd-levynä.

Esitys on tilattavissa päiväkotiin, kouluun sekä erilaisiin tapahtumiin.

Tiedot

Päivämäärä:
1.12.2021.
Aika:
18:00 – 19:00
Hinta:
12,00€
Kotisivu:
www.nukketeatterisampo.fi

Järjestäjä

Nukketeatteri Sampo

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Joulu tulla jollottaa 1.12.2021 klo 18
Erottajankatu 7, 00130 Helsinki
12,00