Esityskalenteri ja liput

 

Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta. Nyt myynnissä: Liput syyskauden esityksiin - myös jouluesitykset löytyvät kalenterista!
Liput kaikkiin Sampon lastenesityksiin maksavat 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Lisätietoja lipuista ja käytännöistä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Joulu tulla jollottaa

7.12.2021. @ 10:0010:45

Liput €12

JOULU TULLA JOLLOTTAA

”Joulu tulla jollottaa, hyvän mielen hyrinässä!” Mukaansatempaava jouluinen nukketeatterikonsertti, joka on luonut joulumieltä jo vuosien ajan! Yhdessä hellyttävän Duppaduulix-koiran, tonttuystävien ja muusikoiden seurassa valmistaudutaan joulun tunnelmaan. Tässä konsertissa viihtyvät kaikenikäiset musiikin ja nukketeatterin ystävät. Saa laulaa mukana! Kesto 45 minuuttia.

A christmas concert with puppets, elfs and musicians brings christmas mood to everyone! Sing along with us and prepare for christmas. In Finnish. 45 min.

Käsikirjoitus, ohjaus, nuket, laulut: Maija Barić

Lavastus ja puvut: Suvi Ylinen

Esiintyjät: Susan Aho, Iivo Barić, Antero Reinistö

Kuvat: Uupi Tirronen

Esityksen musiikki saatavana cd-levynä.

Esitys on tilattavissa päiväkotiin, kouluun sekä erilaisiin tapahtumiin.

Tiedot

Päivämäärä:
7.12.2021.
Aika:
10:00 – 10:45
Hinta:
€12

Järjestäjä

Nukketeatteri Sampo

Tapahtumapaikka

Kulttuurikeskus Stoa
Turunlinnantie 1
Helsinki, Itäkeskus 00900 Suomi
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
7.12.2021 klo 10 Joulu tulla jollottaa / Stoa
12,00