Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joen laulu

23.10.2014 @ 10:1511:00

Liput

Joen laulu dKalliorannalla, kiven kolossa on pienen Amalia-hiiren kotipesä. Vihreällä rannalla, vanhan puun juurella asuu hiiripoika Iivari. Amalia haikailee vihreälle rannalle ja Iivari haluaisi kiipeillä korkealla kalliolla. Mutta välissä virtaa joki…
Kaunis tarina kertoo kaipuusta ja kohtaamisesta, luopumisesta ja esteet voittavasta ystävyydestä ja rakkaudesta.
Japanin Keisarinna Michiko näki Joen laulun omasta toivomuksestaan Suomen vierailullaan vuonna 2000. Näytelmä on vieraillut myös Intiassa, Mosambikissa ja Kreikassa.
Kesto n.45 min.

Käsikirjoitus, ohjaus, nuket ja lavastus sekä laulut: Maija Baric´
Lavastuskankaat: Suvi Ylinen
Musiikki & musiikin sovitus: Maria Baric´
Valosuunnittelu: Iivo Baric´
Esittää: Saana Trygg, Maria Baric´ ja Maija Karhinen-Ilo.

Tiedot

Päivämäärä:
23.10.2014
Aika:
10:15 – 11:00

Tapahtumapaikka

Kannusali
Kannusillankatu 4
Espoo, Suomi
+ Google Map