Esityskalenteri ja liput

 

Lipun hinta on kaikille sama. Liput toimitetaan sähköpostitse. Alle 1-vuotiaat maksutta - muista kuitenkin ilmoittaa tilauksen lisätiedoissa, jos mukana on vauva!
* esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ihana joulu

11.12.2022 @ 12:0013:00

15,00€
Liput

IHANA JOULU

On jouluilta tonttulassa. Kaikki valmistautuvat yhteiseen joulunviettoon. Sauna on lämpiämässä, joulupuuro porisemassa, kynttilät kastettu ja piparkakut paistumassa. Pienelle Teppana-tontulle joulun vietto on uutta ja ihmeellistä. Muilta tontuilta hän oppii ikivanhoja jouluperinteitä ja uskomuksia, mutta hän oppii muutakin. Hän löytää joulun salaisuuden.

Jo klassikoksi muodostunut esitys, johon perheet ja päiväkodit tulevat vuosi vuodelta yhä uudelleen kokemaan ihanan joulutunnelman. Kesto 45 min.

Ohjaus ja käsikirjoitus, nuket, musiikki, lavastus: Maija Barić

Esittää: Ilpo Mikkonen, Elina Vehkaoja, Josef Shvejk

Kuvat: Uupi Tirronen

 

Haluatko nauttia Sampon Satumaisen kahvilan antimista ennen tai jälkeen esityksen? Nyt voit tehdä myös ennakkotilauksen kahvilaan! Tilauslomake löytyy kahvilan sivuilta täältä.

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
11.12.2022
Aika:
12:00 – 13:00
Hinta:
15,00€
Kotisivu:
www.nukketeatterisampo.fi

Järjestäjä

Nukketeatteri Sampo

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available