Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ihana joulu

16.12.2021 @ 10:0011:00

Liput 12,00€

On jouluilta tonttulassa. Kaikki valmistautuvat yhteiseen joulunviettoon. Sauna on lämpiämässä, joulupuuro porisemassa, kynttilät kastettu ja piparkakut paistumassa. Pienelle Teppana-tontulle joulun vietto on uutta ja ihmeellistä.

Muilta tontuilta hän oppii ikivanhoja jouluperinteitä ja uskomuksia, mutta hän oppii muutakin. Hän löytää joulun salaisuuden.

Jo klassikoksi muodostunut esitys, johon perheet ja päiväkodit tulevat vuosi vuodelta yhä uudelleen kokemaan ihanan joulutunnelman. Kesto 45 min.

Ohjaus ja käsikirjoitus, nuket, musiikki: Maija Barić
Esittää: Ilpo Mikkonen, Elina Vehkaoja, Joosef Shvejk.

 

Kuvat Uupi Tirrone

Huomioithan, että teatterissamme on 4.12.2021 alkaen käytössä koronapassi!

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 2.12. antaman päätöksen mukaisesti otamme käyttöön koronapassin kaikissa tapahtumissa teatterissamme ja muualla toteutuvissa esityksissä 4.12. Koronapassi tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta lipputarkastuksen yhteydessä – myös lapsiryhmän kanssa teatteriin tulevilta aikuisilta. Koronapassin saa käyttöönsä Omakannasta (kanta.fi) ja sen voi tulostaa mukaan tai näyttää puhelimesta.

Lisätietoja asiasta: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69926502

 

Tiedot

Päivämäärä:
16.12.2021
Aika:
10:00 – 11:00
Hinta:
12,00€
Kotisivu:
www.nukketeatterisampo.fi

Järjestäjä

Nukketeatteri Sampo

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available