Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Harpun voima – naamioballadi

6.9.2014 @ 19:0020:00

Liput

Harpun voima

Aikuisyleisölle suunnatut unohtumattomat illat palaavat Nukketeatteri Sampon ohjelmistoon!

Keskiaikainen murhaballadi saa kiinnostavan ja värikkään tulkinnan Maija Karhinen-Ilon yhden naisen musiikkiteatteriesityksessä Harpun voima. Tarina kahdesta sisaruksesta kerrotaan musiikin ja naamioteatterin keinoin. Monipuolinen muusikko Karhinen-Ilo heittäytyy tarinan vietäväksi ja näyttelee balladin sisaruksia sekä kiertävää muusikko-ilveilijää Leikaria. Esityksen musiikki pohjautuu kansanomaisiin balladitoisintoihin eri maista.

Vielä tänäkin päivänä elinvoimainen balladi sisältää kaikki hyvän tarinan ainekset. Leikaria lainaten: ” Tarinassa on väkivaltaa, petollisia perhesuhteita ja rakkauden ihmeellistä voimaa. Siinä on musiikin magiaa ja yliluonnollisia ilmiöitä.”

Harpun voiman käsikirjoituksen eri balladiversioiden pohjalta ovat laatineet Karhinen-Ilo ja esityksen ohjaaja Taina Mäki-Iso. Skenografiasta vastaa Heini Granberg. Musiikin on sovittanut Karhinen-Ilo. Naamiot ovat Laura Mäkelän (Teatteri Metamorfoosi).

Esitys on monikielinen ja suunnattu aikuisille ja nuorille. Kesto n. 50 min.

Maija Karhinen‐Ilo tekee taiteellista tohtorintutkintoa Sibelius-¬Akatemiassa aiheenaan balladit ja monitaiteinen muusikkous. Harpun voima on hänen kolmas tutkintokonserttinsa, joka sai ensi-iltansa Musiikkitalossa 5.9.2013.

Toinen esitys Nukketeatteri Sampossa nähdään la 1.11.2014 klo 19.

Infoa esityksestä: http://harpunvoima.wordpress.com/

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
6.9.2014
Aika:
19:00 – 20:00

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235