Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Virtual Tapahtuma Virtual Tapahtuma
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Etäesitys: Sirkus Sampo

24.1.28.2.

Virtual Tapahtuma Virtual Tapahtuma
Liput 5,00€

SIRKUS SAMPO

Nukketeatteri Sampon sirkuksessa marionetit heräävät eloon ja täyttävät estradin musiikilla, laululla ja nukketeatterin taialla. Esiintyjäkaartissa nähdään taitavia veitsenheittäjiä, huimia pyörätaitureita, uskomattoman akrobaattisia koiria ja ehkä siellä häivähtää haamukin… Tervetuloa lumoutumaan Sampon satumaisesta maailmasta! Esitys esittelee erilaisia marionetteja, Sampon tapaan elävän musiikin säestyksellä. Sanaton esitys sopii kaikenikäisille. 30 min.

Suunnittelu, ohjaus: Iivo Barić
Esiintyjät: Susan Aho & Iivo Barić
Valosuunnittelu: Immanuel Pax
Puvustus: Kristiina Jokinen

Kuvat: Uupi Tirronen

******

Ostaessasi etäesityksen saat linkin, jonka kautta voit katsoa esityksen YouTube-kanavaltamme. Linkki on käytettävissä 7 päivän ajan.

******

Tallenne kuvattu Nukketeatteri Sampossa vuonna 2021.
Valot ja äänet: Jere Kouhia
Videotuotanto: Mikko Lampinen, Sensus Pool Project
Tuotanto: Nukketeatteri Sampo 2021

 

Tiedot

Alkaa:
24.1.
Loppuu:
28.2.
Hinta:
5,00€
Tapahtumaluokka:
Katso Sirkus Sampo

Tapahtumapaikka

Missä vain oletkin
verkossa

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available