Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Virtual Tapahtuma Virtual Tapahtuma
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Etäesitys: Lurpukka ja sininen takki

22.1.28.2.

Virtual Tapahtuma Virtual Tapahtuma
Liput 5,00€

Olemme taltioineet useita esityksiä vuoden 2021 aikana ja nyt nämä taltioinnit tulevat katsottavaksi!

Ensimmäisenä nähtäväksi tulee

LURPUKKA JA SININEN TAKKI

Suloinen ja hellyttävä satu pienen Lurpukan puuhista ja seikkailuista. Näytelmän yllätykselliset käänteet ja hienovarainen huumori riemastuttavat kaiken ikäistä yleisöä. Sopii perheen pienimmille! Kesto 30 min.

Ostaessasi etäesityksen saat linkin, jonka kautta voit katsoa esityksen YouTube-kanavaltamme. Linkki on käytettävissä 7 päivän ajan.

Lurpukka ja sininen takki -esityksen voit tilata katsottavaksi 22.1.-31.1.2022 välillä.

Tekijätiedot:

Kansansadun käännös: Riitta Oittinen
Sovitus, ohjaus, nuket: Maija Barić
Lavastus: Suvi Ylinen
Musiikki: Anna Barić ja Josef Švejk
Esittää: Susan Aho ja Iivo Barić

Kuvat: Uupi Tirronen

Tiedot

Alkaa:
22.1.
Loppuu:
28.2.
Hinta:
5,00€
Katso Lurpukka ja sininen takki

Tapahtumapaikka

Missä vain oletkin
verkossa + Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available