Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Virtual Tapahtuma Virtual Tapahtuma
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Etäesitys: Kolme pientä porsasta

22.1.28.2.

Virtual Tapahtuma Virtual Tapahtuma
Liput 5,00€

Olemme taltioineet useita esityksiä vuoden 2021 aikana ja nyt nämä taltioinnit tulevat katsottavaksi!

Toisena voit katsoa kotona

KOLME PIENTÄ PORSASTA

Tutussa sadussa on uusia yllätyksellisiä juonen käänteitä. Kantavana teemana on erilaisuuden ymmärtäminen ja hyväksyminen sekä yhdessä toimimisen merkitys ja ilo. Saa laulaa mukana! Sopii kaikenikäisille. Kesto 30 min.

******************

Ostaessasi etäesityksen saat linkin, jonka kautta voit katsoa esityksen YouTube-kanavaltamme. Linkki on käytettävissä 7 päivän ajan.

Lurpukka ja sininen takki -esityksen voit tilata katsottavaksi 22.1.-31.1.2022 välillä.

******************

Esittää: Antero Reinistö ja Anne Lihavainen
Ohjaus, nuket, lavastus: Maija Barić
Käsikirjoitus: trad. / Maija Barić
Kuvat: Uupi Tirronen

Esitystallenne kuvattu Nukketeatteri Sampossa vuonna 2021.
Valot ja äänet: Jere Kouhia
Videotuotanto: Mikko Lampinen, Sensus Pool Project
Tuotanto: Nukketeatteri Sampo 2021

Tiedot

Alkaa:
22.1.
Loppuu:
28.2.
Hinta:
5,00€
Tapahtumaluokka:
Katso Kolme pientä porsasta

Tapahtumapaikka

Missä vain oletkin
verkossa + Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available