Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Dockan sover

16.9.2016 @ 10:0010:40

Liput

File 26.5.2016 11.40.23
DOCKAN SOVER (Gästspel)
Dockan sover är en dockteater där allt kan hända. Ett drömlikt äventyr utspelar sig vid läggdags. Allting håller på att somna. Trädet, båten, bollen, snögubben och ugglan. Även dockan somnar till slut. Ibland får händelserna märkliga vändningar.

Dockan sover baserar sig på Jukka Korpis godnattsagor, som han har skrivit till sina barn. Dockan sover är en fortsättning på föreställningen Månen sover, där godnattsagorna gestaltades genom dans, animationer och levande musik. Denna gång visualiseras berättelserna genom dockteater av och med dockspelaren Milla Risku.

För barn från 3 år uppåt & familjer.

Regi/scenbild: Milla Risku
Text: Jukka Korpi
Dockspelare: Milla Risku
Musik/ljud: Pekka Tuppurainen
Produktion: UusiTeatteri, Stockholm 2013

Tiedot

Päivämäärä:
16.9.2016
Aika:
10:00 – 10:40

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235