Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Circus Strada

26.4.2016 @ 10:1510:45

Liput

CircusStrada2_MillaRisku

Circus Strada saapuu kaupunkiin! Tervetuloa seuraamaan muusikkoklovnien soittoharjoituksia, trapetsitaiteilijapariskunta Fågelin temppuesitystä ja voimamies Herra Starkin edesottamuksia Stradahevosen ja sirkuksen krokotiilin kanssa. Olkoonkin, että kyseessä lienee yksi maailman pienimmistä sirkuksista, ei tämä nukketeatteriesitys jätä ketään kylmäksi! Circus Stradan tyylilaji edustaa Punch and Judy-, Pulcinella- ja Kasper- kansannukketeatteriperinteitä ja siinä jätetään tilaa myös improvisoinnille ja yleisön reaktioille.

Kaikenikäisille / 3 v. ylöspäin
Kesto n. 25 minuuttia

Käsikirjoitus, ohjaus, lavastus, musiikki, nuket, näyttämöllä: Milla Risku
www.millarisku.fi

Tiedot

Päivämäärä:
26.4.2016
Aika:
10:15 – 10:45

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235