Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Circus Strada

23.4.2016 @ 15:0015:25

Liput

CircusStrada2_MillaRisku
Circus Strada

Circus Strada är dockteaterkonstnär och illustratör Milla Riskus egen tolkning av den europeiska handdocktraditionen. Hon lånar från engelska Punch & Judy, italienska Pulcinella och tyska Kasper. Från cirkusens värld hämtar hon karaktärer vi alla känner igen. Här får vi möta clownen som övar på sitt dragspel, Herr och Fru Fågel som trixar i trapetsen och Herr Stark med circuskrokodilen. Föreställningen bjuder in till improvisation och interaktion med publiken.

Manus, regi, scenografi, musik, dockor, på scenen: Milla Risku

Åldersrekommendation 3 år och uppått
Längd: ca 25 min.

Tiedot

Päivämäärä:
23.4.2016
Aika:
15:00 – 15:25

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235