Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Animaform/Satu Paavola: Bette ´Sis´ O´Valley (Helsinki)

1.9.2017 @ 18:30

Liput

Bette ’Sis’ O’Valley

”Let’s hit it hon! After all, that’s why we’s here for, for some good jazzing tonight!”

Bette ’Sis’ O’Valley on aikuisille suunnattu musiikkiteatteriesitys, joka on mustan huumorin sävyttämä tarina syvän etelän jazzlegendasta. Ikääntyvän laulajan kokemukset sekoittuvat savuisen kapakan sorinaan, elävän musiikin säestämänä. Illan solistista nimiroolia, ihmisen kokoista teatterinukkea ja hänen avustajaansa näyttelee Satu Paavola.

“Paavolan temppu on lähes uskomaton. Jazzlegenda rupattelee näyttämöllä harmaantuneena, mutta niin elävänä.” – Eeva Kauppinen, Kaleva

“Let’s hit it hon! After all, that’s why we’s here for, for some good jazzing tonight!”

Bette ‘Sis’ O’Valley is a musical theatre performance for adults: a darkly humorous tale of a jazz legend from the Deep South. The ageing singer’s experiences blend in with the smoky bar atmosphere, accompanied by live music. Satu Paavola plays the evening’s title role, the life-sized puppet and her assistant.

Aikuisille / for adults
Englanniksi / in English
Kesto 50 min / Duration 50 min
Rooleissa / Performer: Satu Paavola
Muusikko ja musiikin sovitus / Music: Bojan Barić
Käsikirjoitus ja nukke / Script and puppet: Satu Paavola
Ohjaus / Director: Titta Halinen

animaform.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
1.9.2017
Aika:
18:30

Tapahtumapaikka

Teatteri Avoimet Ovet
Erottajankatu 5
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map