Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aikuisten Sampo:Erittäin hyvä ystäväni Paroni von Münchhausen

11.11.2017 @ 19:0020:00

Liput

 

Nyt puhdistuu valehtelijaparonin maine!

Yleisö kutsutaan juopumaan uskomattomista jutuista, jotka ovat naurattaneet ihmisiä jo 300 vuoden ajan. Paroni von Münchhausenin vanha ystävä aikoo antaa rakkaalle paronilleen mahdollisuuden todistaa tarinansa todeksi. Itseriittoisen herran matkassa alkaa tapahtumasarja, joka on totta – ainakin Paroni von Münchhausenin mielestä.

Esitys on ylistys tarinoille, joita kerromme toisillemme kahvikupin ääressä, kapakoissa, bussipysäkeillä, hautajaisissa, sängyssä, työpaikoilla. Se on esitys elämäntarinoista, elämän hulluista hetkistä, toveruudesta. Mitä meistä jää jäljelle kun arkku naulataan kiinni ja mitä me haluaisimme, että jäisi? Kenties tarinoita, ja mitä hullumpia niin sen parempi.

Erittäin hyvä ystäväni Paroni von Münchhausen on yhden miehen nukketeatteriesitys, jonka käsikirjoitus mukailee vapaasti kirjan kansien väliin painettuja Paroni von Münchhausenin ihmeellisiä seikkailuita. Muuntuvia rooleja sekä ihmishahmoina että nukkeina kieputtaa teatterinjohtaja ja palkittu nukketeatteritaiteilija Timo Väntsi. Muusikko Kari Mäkiranta komppaa käänteitä pölyisen salongin perukoille unohtuneena kanttorina.

” …tuloksena on erinomaisen viihdyttävä nukketeatterishow”

Irmeli Haapanen / Turun Sanomat

”Paroni on käsittämättömän sympaattinen olento, jonka suupielistä pursuavat valheet antaa hänelle mielihyvin anteeksi. Pikemminkin sitä ajattelee, että valehtele lisää!”
Jaakko Virrankoski / Ex-tempore teatteriblogi

 

Työryhmä:

Käsikirjoitus, nuket ja lavastus Timo Väntsi
Musiikki Kari Mäkiranta
Ohjaus ja esiintyjät Timo Väntsi ja Kari Mäkiranta
Valosuunnittelu Jarkko Forsman
Puvustus Sari Stenlund
Graafinen suunnittelu Wille Heino

Ensi-ilta TEHDAS Teatterissa Turussa 30.9.2016
Kesto 1h 20 min, ei väliaikaa

 

* Esityksen yhteydessä taiteilijatapaaminen

 

Tiedot

Päivämäärä:
11.11.2017
Aika:
19:00 – 20:00

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available