Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aikuisten Sampo: Sampon klubi-iltamat!

22.4.2017 @ 19:0023:55

Liput

kukko

Ennennäkemätön -ja kuulematon- klubi, jossa yleisö saa kokea yhtä, toista ja kaikenmoista. Sukella maailmaan, jossa kaikki on mahdollista…

Illan aikana nähdään ja kuullaan monenmoisia taiteilijoita.
TITANIK
Vuoden 1997 menestyselokuva nukketeatteri Kuuman Ankanpoikasen 20-minuutin piraattiversiona, höystettynä leegoilla, Celine Dionilla ja kauhealla kiireellä.
Konsepti ja näyttämöllä Merja Pöyhönen ja Sirpa Järvenpää
Tuotanto TEHDAS Teatteri ja Kuuma Ankanpoikanen

KUKKO SOIKOON!
Kukko soikoon! – naamioteatteriesityksessä näyttämöllä seikkailee kaksi sirkuksesta potkut saanutta esiintyjää: uppiniskainen kukko ja parhaat päivänsä nähnyt eläintenkesyttäjä. Minkälaista estraditaidetta kaksikko Sampon klubi-iltamissa esittää, jää nähtäväksi, kukon mielenliikkeitä kun ei ole aina kovin helppoa ennustaa…
Esitys on nukke- ja naamioteatteritaiteilija Milla Riskun ja tanssija/koreografi Sanni Sihvolan käsialaa ja se sai ensi-iltansa Nukketeatterin näyteikkuna-festivaaleilla syksyllä 2016.

KLOVNI USVA HUU
Usva Huun takki ei ole koskaan mennyt kiinni navan kohdalta, eikä kokonaisuuksien hahmottaminen avautunut hänelle juurikaan. Usva rakastaa glamouria ja vihermehuja, sekä haaveilee kabaree-tähden urasta.

Roosa Hannikaisen Klovni Usva Huu-soolo on osa Teatteri Metamorfoosin kuuden klovnin soolokokonaisuutta, joka saa ensi-illan Masque-festivaaleilla Stoassa syksyllä 2017.

Sampon Satumainen kahvila tarjoilee koko illan A-oikeuksin.

Tiedot

Päivämäärä:
22.4.2017
Aika:
19:00 – 23:55

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235