Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aikuisten Sampo: Sampon klubi-iltamat!

26.11.2016 @ 19:0023:55

Liput

Ennennäkemätön -ja kuulematon- klubi, jossa yleisö saa kokea yhtä, toista ja kaikenmoista. Sukella maailmaan, jossa kaikki on mahdollista…

Illan aikana nähdään ja kuullaan monenmoisia taiteilijoita.
Naamioteatteriryhmä Orkestar Strada!
Orkestar Stradan esiintymisissä yhdistyvät improvisaatio, tanssi, pienet miimisesti näytellyt kohtaukset sekä musisointi. Kohtaamiset yleisön kanssa johtavat interaktiiviseen leikkiin, jossa huumori ja hyväntuulisuus levittyvät eteenpäin. Klubilla nähdään myös Strada-ryhmän oma valokuvaaja, herra Monsieur Montage, joka on ylpeä hienosta kamerastaan mutta jonka taidot valokuvaajana ovat kyseenalaiset. Orkestar Strada on naamio- ja nukketaitelija Milla Riskun käsialaa. Lisätietoja: www.planetstrada.com

(Vierailu)
Kullervo Kärp: Maailma loomine
Naurettava yhden miehen esitys perustuu lämpimän lapselliseen huumoriin, joka syntyy hieman nuhjuisen mutta yritteliään nukketeatteritaiteilijan Kullervo Kärpin yrityksistä loihtia mukana kannettavan lavakehikkonsa kätköistä spektaakkelimaista teatteritaidetta. “Maailman Loomine” on ainutlaatuinen sekoitus taitoa, myötähäpeää, oivaltavaa huumoria, stand-upmaista konstailematonta yleisökontaktia ja kielirajat ylittävää kekseliäisyyttä!
Esiintyjä: Juha-Pekka Mikkola. Kesto 30 min.

Iltamissa myös harvoin nähty Säestettyjen elokuvien näytös!
sekä
Balkanilaista vinyylilevymusiikkia 1970-luvulta!

Sampon Satumainen kahvila tarjoilee koko illan A-oikeuksin.
Sampon klubi-iltamat myös la ‪10.12. klo 19.00‬‬.

Tiedot

Päivämäärä:
26.11.2016
Aika:
19:00 – 23:55

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235