Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aikuisten ilta: Maailman ympäri 80 minuutissa

19.3.2016 @ 19:0020:30

Liput

sampo_©uupi2014-24 (netti)
Aikuisyleisölle suunnattu unohtumaton ilta!
Maailmanympäri 80 minuutissa
Tässä ainutlaatuisessa esityksessä Nukketeatteri Sampo, Tipsy Gipsyt sekä Bojan Baricin marionettiteatteri kohtaavat ja vievät yleisön matkalle maailman ympäri. Luvassa mustalaishenkistä musiikkia, maagisia marionetteja sekä iloista improvisaatiota. Vaunut on valmiina, matka voi alkaa! Kuka tietää mitä seuraavaksi tapahtuu…?

“Hienoa ja taitavaa kaikki kohdallaan, soitto ja laulu ja nuket. Tällaisia esityksiä ihminen kaipaa.” -Katsojakommentti

Esittää: Susan Aho, Bojan Baric ́, Iivo Baric ́, Karoliina Kantelinen ja Antero Reinistö.

Tiedot

Päivämäärä:
19.3.2016
Aika:
19:00 – 20:30

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235