Muu toiminta

Nukketeatteri Sampossa tapahtuu esitystoiminnan ohella myös paljon muuta! Tältä sivulta löytyy tietoa Teemapäivistä, synttäreiden järjestämisestä ja Sampon gallerian toiminnasta.

TAIDEKASVATUKSELLISET TEEMAPÄIVÄT

NUKKETEATTERIMUSKARI MUSIIKKIMAANANTAIN AAMUPÄIVÄSSÄ

SYKSYN MUSKAREISSA ON TILAA, TERVETULOA!

Muskari on joka maanantai kahdessa ryhmässä, klo 10 ja 11. Ei ikärajoja!

Syyskausi alkaa 3.9.2018. Joulujuhlia vieteteään 10.12.2018 (huom: molemmat ryhmät yhdessä alkaen kello 10.30!). Muskari on tauolla 15.10. ja 3.12.

Mukaan voi tulla ilman ilmoittautumista, kertamaksu 8€ / osallistuva lapsi (ei ennakkovarauksia).

Muskarissa lauletaan ja soitetaan eri soittimilla, leikitään laululeikkejä, opitaan lauluja ja harrastetaan musiikkiliikuntaa sekä tutustutaan musiikin kautta myös nukketeatterin maailmaan. Muskarissa ollaan vanhempien kanssa.
Ohjaajana varhaisiän musiikkikasvattaja Sanna Ilkka.

Musiikkimaanantaisin Sampossa soi Sampon julkaisema musiikki ja soittimia on pitkin päivää lasten käytössä.

TARINATIISTAI

20.11. suunniteltu Tarinatiistai on valitettavasti jouduttu perumaan. Toivomme, että tapahtuma on mahdollista järjestää taas keväällä. Seuraa tiedotusta täällä ja Facebookissa, niin saat tietää heti kun me tiedämme!

4.9. klo 10:30 & 20.11. klo 10:30
Uusi teemapäivä kahtena tiistaina syksyn aikana! Satutäti Anja Kallio piirtää ja kertoo tarinoita ympäri maailmaa, Joukossa saattaa olla joku tuttukin pikkusatu. Tervetuloa katsomaan ja kuuntelemaan!

KIRJAKESKIVIIKKO

Keskiviikkoisin aulagallerian valtaavat kirjat! Galleriassa toimii kirjanvaihtopiste koko päivän – tuo oma kirjasi vaihtoon, vie kotiin uusi tuttavuus! Kutsumme silloin tällöin myös kirjailijavieraita

TEATTERITORSTAI

Teatteritorstaina on joka torstai esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen. Järjestämme myös nukketeatterityöpajoja ja muita teatteriin liittyviä kohtaamisia. Tervetuloa tutustumaan nukketeatterin maailmaan ja tekemään oma pöytäteatterinukke!

PELIPERJANTAI

Uusi teemapäivä! Peliperjantaisin voi Sampoon tulla vapaasti viettämään aikaa ja pelaamaan lautapelejä. Kahvilan pöydät toimivat pelilautoina. Ota kaveri mukaan!

____________________________________________________________________________________________________
SYNTYMÄPÄIVÄT NUKKETEATTERI SAMPOSSA

Vietä ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat Nukketeatteri Sampon Satumaisessa kahvilassa!

Juhlat kahvilan aukioloaikoina 10€/hlö sisältäen synttärimenun.

Synttärijuhliin on mahdollista sisällyttää myös nukketeatteriin liittyvä paja, jossa juhlavieraat pääsevät tekemään oman nuken. Työpajan hinta 220 € (max 15hlö).

Tai voit myös tulla juhlaväen kanssa katsomaan teatteriesitystä, jota ennen syntymäpäivämenun tarjoilu kahvilassa. Vieraille varataan vierekkäiset paikat teatterista ennakkoon ilmoitetulle henkilömäärälle. Teatterilippu 9€/hlö (norm. 12€).

Synttärimenuun kuuluu: makeisia, keksejä, sipsejä, popcornia, dipattavia vihanneksia, ja mehu/limsa/vesi. Lisäksi joko pannukakkua hillolla ja jäätelöllä tai jäätelökakku (jos haluatte molemmat, menun hinta on 12€/hlö).

Lisätiedot toimisto@nukketeatterisampo.fi,
p. 020 735 2232
__________________________________________________________________________________________________________________________________

Nukketeatteri Sampon galleria on nyt Sininen galleria!

Galleriassa on vaihtuvia kuvitusnäyttelyitä, parhaillaan Maija Barićin yhdessä Kristiina Louhen kanssa tekemän Nukketeatteria! -kirjan kuvituksia.

Galleria avoinna arkisin klo 10 – 18, sekä esitysten yhteydessä.

________________________________________________________________________