Kurssit

Liima ja lankakeräNukketeatteri Sampo on luonut ainutlaatuisen nukketeatteritaidekasvatusmenetelmän ja on yli 35 vuoden aikana kouluttanut erilaisten kurssien ja työpajojen kautta kymmeniätuhansia lapsia ja aikuisia nukketeatterin maailmaan.

Teatteri on julkaissut taidekasvatustyönsä tueksi myös monipuolista nukketeatterivälineistöä sekä kirjoja, jotka ovat saaneet myös laajaa kansainvälistä huomiota ja joita on käännetty lukuisille eri kielille.

Tarjoamme monipuolisia nukketeatterikursseja niin lapsille kuin aikuisille, joiden kautta pääsee tutustumaan nukketeatterin taikamaailmaan itse tekemällä ja    kokemalla.

Syksyn 2018 elämystyöpajat lapsille, aikuisille ja koko perheelle!

Pajoissa tutustutaan nukketeatterin kiehtovaan maailmaan ja sen moniin mahdollisuuksiin yhteisen leikin ja luovan toiminnan välineenä.

ONNENSAARELLA PÖYTÄTEATTERIPAJA

La 13.10. klo 13.00 – 14.30

Tule tekemään oma pöytäteatterinukke. Onnensaarella asuu kolme pientä porsasta ja sinne mahtuu paljon muitakin laulamaan, tanssimaan ja niityllä köllöttelemään. Kenet sinä haluaisit nähdä Onnensaarella? Tervetuloa rakentelemaan. Työpajaan ovat tervetulleita myös aikuiset, ilman lapsiseuraa. Ohjaaja: Anne Lihavainen.

Myynnissä myös paketti, joka sisältää Kolme pientä porsasta -esityksen klo 12 ja työpajan klo 13. Hinta 22€. Katso lisätietoja ohjelmisto-sivulta!

 

TONTTUPAJA

La 24.11 klo 14-15.30

Tässä pajassa tehdään sormeen sorminukke, pieni tonttunen, ehkä toinenkin toisen käden sormeen, ettei tarvitse tontusen yksin olla.

”Soita sormia naksuttele, kyllä me tontut tanssitaan!”

Tervetuloa tonttuilemaan, myös aikuiset ! Ohjaaja: Anne Lihavainen.

 

Ikäsuositus 4v ylöspäin. Alle kouluikäiset vanhempien seurassa.

Ilmoittautumiset pajoihin ja kurssille p. 020 735 2235 tai  toimisto@nukketeatterisampo.fi
Voit maksaa pajamaksun myös ennakkoon verkkopuodissamme http://nukketeatterisampo.fi/ohjelmisto/

 


Kurssit järjestetään Nukketeatteri Sampossa, Erottajankatu 7, 00130 Helsinki

_______________________________________________________________________________

Työpajoja ja -kursseja voidaan järjestää myös tilauksesta. Kysy lisää 020 735 2232 tai henna.lundberg@nukketeatterisampo.fi.

Haluaisitko järjestää syntymäpäivät Nukketeatteri Sampossa? Synttäreitä voi viettää työpajan merkeissä tai esityksen yhteydessä. Lisätietoja täältä!